Dubbelglas Den Haag Vruchtenwijk

Dubbelglas? Wij helpen u in Den Haag Vruchtenwijk!

Dubbelglas in Den Haag

Dubbelglas in Den Haag en omstreken nodig? Glashandel in Den Haag werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een 24 uurs Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs.

Voor dubbelglas belt u deze ochtend 070-2092012! Ook bij calamiteiten staat onze monteur 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Dubbel of isolatieglas in Den Haag

Bij ons heeft u 15 garantie op dubbel- en isolatieglas.
Wij zijn veelal de voordeligste leverancier in Nederland, voor al uw dubbelglas...
Incl. plaatsing en afwerking in de regio Haaglanden.
Bel ons voor de actuele dubbelglas prijzen!

Jarenlange ervaring

Glashandel Den Haag is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen dubbelglas volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens in Den Haag hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 070-2092012. Dag en nacht bereikbaar!

Glasschade melden of glas bestellen in Den Haag Vruchtenwijk?

Dubbel glas bestellen of zoekt u dubbelglas in Den Haag Vruchtenwijk?